17.10.12

Wishlist

Wij vrouwen zeggen vaak"ik heb echt nieuwe kleding nodig"(ook ik dus) Het is altijd goed om wensen te hebben, maar vooral tevreden zijn maakt een mens gelukkig. Tevreden mensen zijn de gelukkigste op aarde! Jee dat klinkt wijs, maar zo denk ik er echt over! My wishlist is als fashionaddict natuurlijk lang, vooral lang aan het begin van het seizoen. Het lijkt wel of hij dit seizoen langer is dan ooit. waar dat door komt???.....


Misschien omdat ik de wintercollectie leuker vind dan ooit? Of omdat ik elke dag geen idee heb van wat ik nu weer aan moet? Door het wisselvallige weer? Doordat ik meer reis dan ooit? Omdat ik ouder wordt en mijn smaak veranderd? Geen idee! Maar ik probeer niet te klagen en tegen mezelf te praten dat ik tevreden moet zijn. En dat helpt! Ook doorpassessies helpen, maar ik lijk daar maar geen tijd voor de krijgen. Naast de wensen verbied ik mijzelf ook het een en ander(ja ik ben best streng)voorlopig geen bordeaux, geen onderstukken, geen winterjas, geen zwart, geen peplum modelletjes en sowieso geen items waarvan ik iets soort gelijk al in de kast heb hangen. Door dit en door de doorpassessies hoop ik zo lang mogelijk te genieten van mijn garderobe. Wat heb ik nodig....uuuuhh kan ik echt goed gebruiken? Een tas voor naar mijn werk en vesten! hi, ik moet nu al een beetje lachen. Ben benieuwd of ik mezelf volgende maand aan deze regels ga houden.... :-)Maar ze zullen zeker het uitgangspunt zijn!!!

2 opmerkingen:

  1. die ketting wil ik ook graag, maar is uitverkocht :( heb jij 'm nog ergens gezien?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Suz, ik heb hem ook nergens meer gezien.Ik hou het voor je in de gaten! Gelukkig komen er steeds meer mooi statement kettingen. Dusss wie weet vinden we nog een mooiere:-)

      Verwijderen