10.6.12

My style: Special wedding

Deze keer meerdere foto's omdat ik dit wel een speciale outfitpost vind. Meer hierover onder de jumpbreak voor diegene die ook nog zin hebben om te lezen.


Afgelopen 2 weken had ik 2 bruiloften, eentje van een speciale vriendin en eentje van een speciale vriend van bob waarvan hij zelfs getuige van was. Hele dag natuurlijk uitgenodigd en dan wil ik natuurlijk twee setjes:-) en dan snap je de outfitstress wel die ik heb gehad. Sjeezes poeh poeh! Over de avond jurk was ik snel uit, die hing nog in mijn kast te wachten op een speciaal moment. Ik kocht deze aubergine kleurige jurk van Lanvin aaaa ja mijn eerste designer dress( oke het is Lanvin voor H&M maar toch)1,5 jr geleden, ik vond deze toen zo zo tof en had geluk dat er net nog 1 in de rekken hing in mijn maat. Ik had door de kleur niet zo veel zin in die jurk maar een nieuwe kopen was natuurlijk geen optie als je juist wil inversteren in de summer collectie, maar Ik was een beetje vergeten hoe leuk deze jurk was en met de nieuwe ketting en mijn favo schoes was ik toch best blij. De keting is van Zara en heb ik echt als kado voor mijzelf gekocht van de kadobon van mijn lieve leuke dinnetjes( heerlijk zo schoppen for free, dit wil ik volg jr weer:-) Enne het leuke is de bon is nog steeds niet op is. Jee het verhaal wordt misschien te lang... Oke de set van overdag ik zag de rok (AquabyAqua)en was echt gelijk verliefd tot over mijn oren, ik dacht wat jammer dat ik nooit een gelegenheid heb voor dit soort kleding. Toen ging er een lampje branden JAAA volg jr heb ik twee bruiloften. Joepie en nog sale ook nog, in het winkelmandje !! DE paarse rok die toen hij binnenkwam oranje bleek...."Aaaa balen" oranje vind ik namelijk niet met heel veel kleuren mooi te combineren. Maar goed ik vond hem zo tof, na veel veel getwijfel bleef de liefde nog steeds. Maanden heb ik gezocht voor een top( Bob vond de rok een dikke tien en had exact in zijn hoofd wat er op moest komen en ging zelf ook voor mij het internet op, de topper!)Mijn eisen: het moest strak zijn, rose, paars, printed en simpel maar ook weer niet te simpel oja en bruiloftwaardig jaja:-) De strapless top van H&M heb ik de week voor de eerste bruiloft pas gescoord, eigenlijk was dit een jurk met bandjes maar lang leve de kleermaker die alles net op tijd kon vermaken werd het een top. Ideaal want in de top zat bordeaux rood en dan kon ik mooi de pumps eronder die ik al in mijn kast had staan. Scheelde weer geld:-) achter af was ik blij, vooral omdat allebei de dagen geweldig waren en ik zo heb genoten, het minst belangrijkst is dan wat je aan hebt. Makkelijk zeggen trouwens omdat ik blij met mijn outfit was. Anders had ik echt wel gebaald hoor.....

6 opmerkingen:

 1. Haha, leuk geschreven meid:) Die jurk is echt gaaf zeg! Lekker apart, daar hou ik van:) De kleur komt ook mooi tot zijn recht met de ketting en de felle schoentjes. De andere outfit is gewoon lekker stoer! Gewoon beiden lekker Debbie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto's zijn mooie qua formaat zo:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Inge!! Ja de foto's zijn eindelijk gelijk van formaat. Groter als dit formaat krijg ik ze alleen niet maar wie weet binnenkort:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, allebei echt ontzettend mooi! Heel classy! Like it :)

  BeantwoordenVerwijderen