31.5.12

My style


ZIN OM TE LEZEN?


Outfit 1; zoals jullie weten ben ik gek op kleur, deze kleur zacht oranje samen met het zachte lila vind ik erg mooi samen. Ook hou ik van contrast in materiaal zoals deze outfit het grove denim gecombineerd met het soepele stofje van de strapless top(oude collectie H&M)Printje erbij en het is helemaal Deb. Outfit 2; Deze outfit had ik aan op het feestje van mijn broertje en zijn vriend Rob, wat een geweldig feest was in de altijd gezellige kroeg in Doornenburg.Dit vestje heb ik gekocht bij mijn eerste bezoek aan Primark, toen ik helemaal gek werd van de goedkope prijzen en met veel te veel miskopen terug kwam. Dit vestje zat al in de verkoop doos en had ik nog nooit gedragen, ben blij dat ik hem nog had:-)Ik ben zo slecht in dingen weg doen, maar het moet zo af en toe ivm nieuwe aankopen die ik van het verkochte geld kan doen. Vanaf nu verkoop ik mijn items op mijn blog onder het hoofdstuk; to buy boven aan de homepage. Outfit 3; Mijn moeder zegt altijd kiend dit zit zo lekker, toen ik deze rok ging passen dacht ik"jaaa die moet ik hebben zit zo zo lekker" dit is mijn eerste ankoop ooit om de reden dat iets lekker zit. Maar na een paar maanden in mijn kast te hebben gehangen omdat ik niet wist wat ik ermee moest droeg ik het op deze foto voor het eerst op deze dag. Heeerlijk kleurtje dat mint groen! Foto 4; Deze jas kocht ik in Istanbul toen ik daar voor mijn werk een fantastische ervaring omdeed met topper van een collega Peter, hij is van H&M en vind het kleurtje zacht roze altijd erg mooi met bordeaux rood. Het a-lijn model van de jas komt extra mooi uit met alleen een strakke panty(natuurlijk zat er ook nog een rokje onder) Welke look is jou favo?

4 opmerkingen:

  1. wat een leuke outfits! Je omschrijving is ook echt leuk om erbij te lezen :) De kleurcombinaties van alle vier de outfits zijn spot on, I love it! En kleding moeten verkopen is lastig he :O ik moet ook af en toe weer kleding verkopen om weer nieuwe items in de plaats aan te schaffen, maar het afscheid is zo moeilijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Emma thanks weer voor jou reactie!!
      Het is leuk om te horen wat men leuk vind, het is moeilijk om te weten wat er leuk en niet leuk wordt gevonden. Vooral het niet leuke vind ik ook boeiend natuurlijk. Enne ik zal vaker een omschrijving bij mijn outfits posten:-)

      Verwijderen
  2. Zeker leuk de tekst erbij, en ook lekker losjes geschreven. Zo leren we Debbie nog iets meer kennen. Ik vind de 1e outfit, 3e outfit en de 4e outfit top! Erg leuk hoe je de kleuren weet te combineren. Die mintgroene rok is zo gaaf! Waar heb je die gescoord?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je blog en je outfits leuk, ik ga je op bloglovin volgen! Kom je ook eens op mijn blog kijken?

    BeantwoordenVerwijderen