3.3.12

To desire, To inspire
Vorige week vrijdag reisde ik af naar het HEERLIJKE Amsterdam. Niet om te winkelen...(nou een beetje dan)maar voor een panelgesprek op het Fashionchick kantoor. Met een paar leuke chickies legde wij deze site onder de loep. Met een kritisch oog gaven wij feedback over hoe Fashionchick NOG leuker, mooier en overzichtelijker kon worden. Winkelen jullie ook weleens via deze site? Doen!!!

Natuurlijk dook ik daarna nog even de stad in, zonder al te veel budget maar dit MOEST natuurlijk:-)
Als colour junky wordt ik helemaal gek van de heerlijke kleuren na de saaie winter(Hoewel ik de laatste jaren heeeel blij ben dat de wintercollectie's ook veel meer kleur laten zien)
Deze keer werd ik natuurlijk eerder verdrietig dan blij, zonder al te veel budget, dan zie je natuurlijk alleen maar leuke dingen.
De tofste items heb ik maar op de foto gezet. Zo kan ik nog ff na genieten en als twijfelkont twijfelen of het volgende maand mijn nieuwe aanwinst gaat worden.
Maar natuurlijk vooral om jullie ff mee te laten genieten.
Als je al even niet meer hebt gewinkeld zou ik aanraden: PLAN EEN DAG EN SHOP TILL YOU DROP!
De stad hangt vol heeeerlijk fashion!!!

Op de laatste foto staan mijn aankopen, dus zielig ben ik niet hoor hihi.
Gewoon een top aankoop bij Zara gedaan een flary voor 10 euro. Zoiets wilde ik al heel lang! Alles bij elkaar was 54 euro! Netjes he:-)

4 opmerkingen:

 1. Die hakken van Zara zijn echt zo mooi! Mijn kooplust houd ik in de hand door veel DIY's te maken de laatste tijd. Heb al wat 5 euro shirts van de H&M verknipt en verknoopt. Ben er erg blij mee, misschien wel blijer dan met een kant en klaar shirt. Ik wil nog zo'n kraagje met studs maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk om te horen!! En dat inspireerd ons allemaal weer:-)
   Ik ga eens even aan de google, op zoek naar DIY's.......

   Kiss

   Verwijderen
 2. die witte blouse met studs is echt prachtig!! Ik had afgelopen zaterdag ook zo'n winkelen on a budget dag, niet leuk, want juist dan kom je allerlei geweldige kleding tegen!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O ja Emma balen he, maar met onze volgende aankoop zijn we dan weer extra extra blij!!

   Verwijderen