6.12.11

OEOEOE KRIEBELS IN MIJN BUIK
Aaaaaa wat jammer dat een dag geen 48 uur heeft!! Ik had z’n leuk druk weekend maar wat stond daar nu in de Grazia? Een soort van solli(citatie) voor Grazia insider!!! Dat wil ik dat wil ik!!!

Maar hoe? Hoe leuk is het letterlijk op zoek naar de Grazianista, hoe makkelijk want Grazia is een divers blad voor een divers publiek. Van hippe kippen tot de classy ladies. En dat is nu exact waarom ik van dit blad houd! Zelf houd ik van zoveel stijltjes en het codewoord voor mijn garderobe is dan ook diversiteit. Hoe leuk, ik ga lekker de straat op om de ultieme Grazianista te spotten en post daar een inspirerend blog artikel over. We like streetstyle pics! we do!?

Helaas moest er ook nog gewerkt worden(ik heb leuk werk begrijp me niet verkeerd). Dus ben ik in de pauze en na mijn werk op pad gegaan. Lekker in de regen, maar ach het is leuk om te doen dus ik klaag niet. En maar rond kijken en denken Grazianista, Grazianista, Grazianista, where are you? Eigenlijk kan bijna iedereen dat wel zijn. Maar de hipste kipppen zijn leuk om inspiratie uit op te doen. En het motto van stylofax is TO INSPIRE!!

De hippe chickies moest ik wel met een lampje zoeken. Ik zou iedereen aanraden koop de Grazia! Af en toe laat ik jullie op mijn facebook en twitter meegenieten van dit leuke blad maar dat is maar een klein deeltje van al de fashion and fun.

Nu eerst hippe kippen! Enjoy!


(De laatste pic is eerder gemaakt)

1 opmerking:

  1. Dit zijn zeker leuke hippe kippen! Gaaf dat je gewoon de straat op bent gegaan!

    BeantwoordenVerwijderen